Individueel Zakelijk Advies

Wil je graag een professionele uitstraling die past bij je rol en ambities? Heb je een belangrijke presentatie of sollicitatiegesprek? Heb je het idee dat jouw kleding zorgt dat je niet verder komt in je carrière? Dan is zakelijk kledingadvies van De Personal Stylist iets voor jou!

De eerste indruk die je achterlaat wordt voor een groot deel bepaald door je uiterlijke verschijning. De manier waarop je gekleed bent en de kleuren die je aan hebt, dragen daar voor een groot deel aan bij. Daarnaast helpt de kleding die je aan hebt sterk bij in hoe je je voelt en dit straal je uit.

Persoonlijk imagoconsult

In het persoonlijke consult draait het helemaal om het imago wat je uitstraalt. Ben jij nieuwsgierig welke eerste indruk je achterlaat op je gesprekspartner voordat je deze hebt gesproken? In het consult krijg je feedback op je eerste indruk, kleuradvies, kledingadvies en imagoadvies. In het advies richten we ons specifiek op jouw werksituatie en hoe je daarin wilt overkomen. Na dit consult weet je beter hoe je overkomt op anderen en heb je praktische tips meegekregen hoe je je uitstraling kan verbeteren. Dit alles met als doel je persoonlijke effectiviteit vergroten en je authenticiteit in je uitstraling te versterken.
Tip. Dit consult kan je mogelijk gebruiken voor je persoonlijk budget vanuit de organisatie waar je werkt.

Coachtraject uitstraling

In dit coachtraject staan we stil bij jouw uitstraling en gaan we net een stapje dieper dan het persoonlijk imagoconsult. In het eerste gesprek brengen we de huidige situatie in kaart. Wat is je eerste indruk, hoe omschrijf jij en hoe omschrijven anderen jouw persoonlijkheid, waar loop je tegenaan en wat voor effect heeft dit op jouw kledingkeuze. Daarnaast formuleer jij je coachingsvraag in dit gesprek. Mogelijke vragen die kunnen spelen zijn, hoe kom ik zekerder over, hoe zorg ik ervoor dat ik overtuigender overkom, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik meer open sta voor mijn teamleden etc. Aan de hand van de vraag bepalen we de stappen. Over het algemeen zijn 3 tot 5 afspraken voldoende. Met als resultaat meer bewustwording van jouw gedrag, overtuigingen en belemmeringen in de werksituatie en wat jij daarin kunt doen (in jouw kledingkeuze).

Wil je een zakelijk imagoadvies voor meerdere medewerkers, denk eens aan een consultdag of een workshop, klik hier  voor meer informatie.

workshopvodafone

Ervaring van: Vodafone

"Iedereen heeft de workshop als zeer positief ervaren"

Meer ervaringen

Ervaring van: Jenny

"Karen pakt het grondig en professioneel aan. Advies van top tot teen."

Meer ervaringen

Contactgegevens

De Personal Stylist
Nathalie Verdoolaege
info@depersonalstylist.nl
+31 (0)6 48 75 84 11

Direct een afspraak maken:

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. De Personal Stylist neemt binnen 48 uur contact met je op.