Workshops Zakelijk Advies

Workshop zakelijke uitstraling & imago  

Deze workshop is bedoeld voor bedrijven die hun medewerkers graag meer inzicht willen geven in hun professionele stijl. Iemands uitstraling heeft een groot effect op zijn/haar persoonlijke effectiviteit. In een intakegesprek nemen we de wensen van jouw bedrijf voor de workshop/interactieve presentatie door, zoals doelstelling, doelgroep, duur en groepsgrootte.

Deze workshop laat de deelnemers bewust worden van hun eigen uitstraling en hoe die mensen kan beïnvloeden. Met verschillende voorbeelden wordt er laten zien wat kleding en kleur voor je kan betekenen en wat je beter niet kunt doen. Ook laten we zien hoe je je persoonlijkheid beter naar voren kan laten komen zonder af te doen aan wat je wilt uitstralen.


Workshop Zakelijk Kleuradvies

Bewust je kledingkleur kiezen, dat kan je helpen om jouw doelen te bereiken. Niet alleen kunnen kleuren er voor zorgen dat je er moe of fit uitziet, ze bepalen ook jouw uitstraling richting collega’s en klanten. Tijdens deze workshop wordt het belang van kleuren in verschillende werksituaties toegelicht. Afhankelijk van de wens krijgen de medewerkers een persoonlijke kleurenanalyse voor hun mooiste kleuren en de beste kleuren voor hun werksituatie.

Workshop de eerste indruk

In de workshop de eerste indruk vergelijken we je persoonlijkheid met je kledingstijl. We bekijken wat er klopt en wat je graag anders zou willen. We gaan in op kleur, stofkeuze en pasvorm zodat jij weet hoe jij je kleding voor bepaalde situaties het beste in kan zetten.

Consultatiedagen

Wil je graag je medewerkers persoonlijke aandacht geven op het gebied van kledingadvies, dan is een consultatiedag iets voor jouw bedrijf. Op een consultatiedag is De Personal Stylist een dag aanwezig op (kantoor)locatie naar keuze en kunnen medewerkers voor consultaties komen. In een consultatie van bijvoorbeeld 60 minuten kan een medewerker feedback krijgen over zijn/haar eerste indruk en kunnen basistips worden gegeven hoe hij/zij zijn uitstraling/imago kan veranderen met kleding. In gezamenlijk overleg bespreken we welke tijd en welke punten jouw bedrijf het belangrijkst vindt voor medewerkers om terug te laten komen in de consultatie.

Speciale wensen
Staat jouw wens/idee er niet bij? Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen door te spreken.

Een selectie van de organisatie die wij hebben geadviseerd:

- Vodafone – Young Vodafone
- Adviesbureau Andersom
- Jonge Ambtenarendag
- Dancohr Cosmeticaproducten
- Bergman Clinics
- Driessen HRM
- Gemeente Rotterdam
- Andersom Werkt!

Maria

Ervaring van: Maria

"Deze middag was in twee woorden samengevat: leerzaam en gezellig!"

Meer ervaringen
IMG_0235

Ervaring van: Unitas S.R.

"Het was inspirerend om onderling te bekijken wat voor effect kleding heeft"

Meer ervaringen

Contactgegevens

De Personal Stylist
Nathalie Verdoolaege
info@depersonalstylist.nl
+31 (0)6 48 75 84 11

Direct een afspraak maken:

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. De Personal Stylist neemt binnen 48 uur contact met je op.