Workshops Particulier Advies

Ben je op zoek naar een gezellige middag met vriendinnen? Dan is een workshop kledingadvies of kleuradvies misschien wel iets voor jullie!

Workshop kledingadviesWorkshop kledingadvies
In deze workshop nemen we door welke kleding het mooiste bij jou en jouw lichaamsvorm past. Doordat je ook het kledingadvies van je vriendinnen hoort, leer je met elkaar veel over het effect van kleding op het lichaam. Na afloop weet je waar je zelf naar kunt kijken in de winkel. Iedere deelnemer brengt twee kledingstukken mee: een dat je graag draagt en een dat je nooit aantrekt.

Workshop kleuradvies
In deze workshop leer je welke kleuren jou laten stralen. De kleurenanalyse is op basis van het seizoenensysteem. Het gaat er vanuit dat je huid, ogen en haar bij jouw mooiste kleuren een kleurenharmonie vormen. Je wordt ingedeeld als zomertype, lentetype, herfsttype of wintertype. Tijdens de kleurenanalyse zie je door de verschillende kleurendoeken wat goede en slechte kleuren voor je doen. De juiste kleuren betekenen veel voor de uitstraling van je gezicht. Ze laten je gezicht stralen en eventuele oneffenheden vervagen. De verkeerde kleuren doen het omgekeerde. Na de analyse krijg je een kleurenwaaier mee, die je helpt bij het winkelen. Een workshop kleuradvies is er vanaf 3 personen en maximaal 5 personen. Liever met 1 of 2 personen een kleurenanalyse, zie kledingadvies en kleuradvies.

Workshop uitstraling en stijladvies
In deze styling advies workshop kijken we naar je uitstraling die je geeft met je kleding. We bespreken met elkaar wat dit met je doet en wat je zou willen uitstralen. Ook graag je adviezen wat je anders kan doen. Daarna gaat iedereen een moodboard maken met de kledingstijl die het beste bij je past. Uit deze fashion styling workshop komen vaak verrassende uitkomsten voor de persoon zelf en de groep.

Workshop de eerste indruk
In de workshop de eerste indruk vergelijken we je persoonlijkheid met je kledingstijl. We bekijken wat er klopt en wat je graag anders zou willen. We gaan in op kleur, stofkeuze en pasvorm zodat jij weet hoe jij je kleding voor bepaalde situaties het beste in kan zetten. Deze workshop kan zowel als zakelijk als particulier afgenomen worden.

Personal shopping
Een personal shopping workshop is een halve dag/dag met vrienden al shoppend adviezen krijgen over de beste kledingstukken voor jou. Tijdens het shoppen worden die items uitgekozen die het mooiste bij jou en je lichaam passen.
Zie ook personal shopper.

Staat jouw wens/idee er niet bij? Of wil je graag een mix van bovenstaande workshops? Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen om te zetten in een concrete workshop.

Ervaring van: Maaike

"Ik heb nu een goede basis voor mijn professional look, ik ben heel erg blij met het resultaat"

Meer ervaringen

Ervaring van: Marjolein

"Pas als je jezelf terugziet in de outfits, merk je wat kleding doet met je uitstraling"

Meer ervaringen

Contactgegevens

De Personal Stylist
Nathalie Verdoolaege
info@depersonalstylist.nl
+31 (0)6 48 75 84 11

Direct een afspraak maken:

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. De Personal Stylist neemt binnen 48 uur contact met je op.