Personal shopping Zakelijk & Privé

Zie je soms door de bomen het bos niet meer in een kledingwinkel of als je online aan het shoppen bent? Heb je moeite die kleding te vinden die je lichaamsvormen het mooiste naar voren laten komen? Vind je het moeilijk om je eigen stijl te vinden in de kledingkeuzes die je maakt? Of wil je gewoon graag net die andere look die je normaal niet zou uitkiezen? Dan is personal shopping iets voor jou!

Personal shopping begint altijd met een kennismakingsgesprek. Om de kleding uit te kiezen die bij jou past, is het voor De Personal Stylist belangrijk om een goed beeld van jouw persoonlijkheid te hebben. We gaan met elkaar in gesprek welke kledingstijl(en) het beste bij jou past. Ook nemen we door wat jouw shoppingbudget is en welke stad we gaan bezoeken.

Vervolgens gaan we met jou shoppen. We zoeken outfits die jou dat stukje extra geven om te stralen. De kledingstukken die we uitzoeken passen bij jouw lichaam en je persoonlijkheid. Gedurende de dag krijg je veel kledingadvies hoe je zelf in een winkel de beste keuzes kunt maken.

Wil je naast een personal shopper traject ook een uitgebreid kledingadvies en/of kleuradvies? Klik dan hier voor meer info over kledingadvies en een kleurenanalyse.

 

Ervaring van: Femke

"Kledingadvies compleet: nieuwe look en toch dicht bij mezelf"

Meer ervaringen
Annelies

Ervaring van: Annelies

"Figuuranalyse, garderobecheck en personal shoppen!"

Meer ervaringen

Contactgegevens

De Personal Stylist
Nathalie Verdoolaege
info@depersonalstylist.nl
+31 (0)6 48 75 84 11

Direct een afspraak maken:

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. De Personal Stylist neemt binnen 48 uur contact met je op.