Kledingadvies Particulier Advies

Weet jij welke kleding en accessoires het beste bij jouw lichaamsvormen passen? Straalt jouw persoonlijkheid door in je kleding? Of heb je toch je twijfels? Heb je een hoop kleren in de kast liggen/hangen maar het idee dat je niets hebt om aan te trekken? Kies dan voor kledingadvies van De Personal Stylist.

Een persoonlijk kledingadvies bestaat uit drie opties. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid jij jouw stijladvies wilt. Kies voor een figuuranalyse, kleur- en stijladvies of breid het uit met een garderobecheck.

KledingadviesFiguuranalyse
Elk lichaam is uniek. Een figuuranalyse geeft je inzicht welke kleding je goed staat gezien je lichaamsvormen. De analyse van De Personal Stylist geeft van top tot teen kledingadvies over de beste kleding en accessoires toegesneden op jouw lichaam. Denk hierbij aan delen van je lichaam die je mooi vindt en je juist extra zou willen accentueren, maar ook aan delen die je minder mooi vindt en je graag wilt verbloemen. Na afloop heb je de handvatten om zelf de juiste keuzes!

Kleuradvies
Wil je graag weten welke kleuren het beste bij jou staan, dan raad De Personal Stylist je aan te kiezen voor een kleurenanalyse. Het kleuradvies is op basis van het seizoenensysteem. Het gaat er vanuit dat je huid, ogen en haar bij jouw mooiste kleuren een kleurenharmonie vormen. Je wordt ingedeeld als zomertype, lentetype, herfsttype of wintertype. Tijdens de kleurenanalyse zie je door de verschillende kleurendoeken wat goede en slechte kleuren voor je doen. De juiste kleuren betekenen veel voor de uitstraling van je gezicht. Ze laten de juiste kleuren je gezicht stralen en eventuele oneffenheden vervagen meer. De verkeerde kleuren doen het omgekeerde. Na de analyse krijg je een kleurenpaspoort mee, die je helpt bij het winkelen.

Garderobecheck
Een garderobecheck is voor iedere vrouw die meer uit haar huidige kledingkast wil halen. Heb je een kledingkast vol met items, maar toch het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken? Of heb je juist bijzonder weinig in de kast hangen en wellicht ook niet de juiste items? Tijdens een kledingkastanalyse nemen we met jou door welke kledingstukken wel en niet jouw lichaam flatteren. Je krijgt tips om miskopen zoveel mogelijk te beperken. We maken nieuwe combinaties, zodat je meer uit je huidige kledingkast kunt halen. Ten slotte nemen we door of er kledingstukken missen in je kledingkast, die combineren makkelijker maakt.

Na een kledingadvies kun je kiezen voor personal shopping. Je kunt uiteraard ook zelf aan de slag gaan met de tips en trucs die je hebt gekregen.

Ervaring van: Marjolein

"Pas als je jezelf terugziet in de outfits, merk je wat kleding doet met je uitstraling"

Meer ervaringen

Ervaring van: Paulien

"Van top tot teen weet ik nu waar ik op moet letten bij het winkelen"

Meer ervaringen

Contactgegevens

De Personal Stylist
Nathalie Verdoolaege
info@depersonalstylist.nl
+31 (0)6 48 75 84 11

Direct een afspraak maken:

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. De Personal Stylist neemt binnen 48 uur contact met je op.