Ervaringen

"Een ideale combinatie is de gardarobecheck + personal shoppen!"

Voornaam: Marieke
Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Utrecht
Beroep: Teammanager

Ik heb een hele fijne dag gehad met Nathalie. Ze is een prettig en rustig persoon en heeft mij van goede adviezen voorzien. Een ideale combinatie is de gardarobecheck + personal shoppen. Op basis van haar figuur- en kleurtips zijn we mijn garderobe doorgegaan waarbij we sommige stukken hebben weggedaan en nieuwe combinaties hebben gemaakt. Het shoppen daarna ging effectief en efficient. Nathalie wist precies in welke winkels we zouden slagen en ik ben met veel leuke items thuis gekomen. Absoluut voor herhaling vatbaar!

"Handige tips, een opgeschoonde kast en super effectief winkelen!"

Voornaam: Jet
Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats: Utrecht
Beroep: Adviseur

De garderobe check en personal shopping met Nathalie was een groot succes. Handige tips, een opgeschoonde kast en super effectief winkelen. Net wat ik nodig had! We hebben zowel zakelijke kleding als vrijetijdskleding aangevuld. Door de mix van duurdere en goedkopere kleding ook heel betaalbaar. Ik heb al veel complimenten gekregen over de looks die we hebben samengesteld. Voor herhaling vatbaar…

"We hebben goede tips ontvangen over kledingstijlen, combinaties en kleuren!"

Groepsfoto Driessen HRM
Voornaam: Driessen HRM
Leeftijd: jaar
Woonplaats: Helmond
Beroep:

“Voor Secretaressedag 2016 hebben we een combinatie van de workshops Business Styling en Personal Styling gekregen. Een cadeau waar we allemaal heel erg blij mee waren.

We hebben goede tips ontvangen over kledingstijlen, combinaties en kleuren. Deze gaan we zeker gebruiken als we gaan shoppen voor nieuwe kleding, voor zowel zakelijke kleding als vrijetijdskleding.

Bedankt Nathalie voor de praktische tips en de gezellige avond.”

"Zeer geslaagde workshop ZEISS/Bergman Clinics (zakelijke) uitstraling richting klanten"

Zeiss en Bergman
Voornaam: Wubbien
Leeftijd: jaar
Woonplaats: Utrecht
Beroep: Sales Manager

Zeer geslaagde workshop ZEISS/Bergman Clinics  “(zakelijke) uitstraling richting klanten” gehad, verzorgd door Nathalie van De Personal Stylist. Veel zakelijke tips in combinatie met persoonlijk stijladvies in een leuke sfeer! Op een speelse manier met elkaar even stilstaan bij een ieders uitstraling!

"Ik heb nu minder in mijn kast liggen, maar het gevoel dat ik veel meer kleding heb!"

Voornaam: Eveline
Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats: Utrecht
Beroep: Praktijkverpleegkundige

Het begon met een kast vol kleding en toch het gevoel dat ik niets had om aan te trekken. Nathalie heeft mij figuur advies gegeven waardoor ik nu veel beter kan beoordelen of mij iets staat. In een record tempo heb ik de inhoud van mijn kast gehalveerd, met hulp van Nathalie’s goede en eerlijke advies was dat een stuk eenvoudiger. Daarna nog de stad in om de lege plekken te vullen, binnen no-time hadden we allerlei setjes, het leuke was nu dat Nathalie precies wist welk item ik met hetgeen ik in mijn kast had hangen kon combineren.  Ik heb nu minder in mijn kast liggen, maar het gevoel dat ik veel meer kleding heb!

Contactgegevens

De Personal Stylist
Nathalie Verdoolaege
info@depersonalstylist.nl
+31 (0)6 48 75 84 11

Direct een afspraak maken:

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. De Personal Stylist neemt binnen 48 uur contact met je op.