Over De Personal Stylist

”Wij vinden het belangrijk dat jij straalt. Wij helpen je graag op weg, door te laten zien wat je goed staat, maar ook door onze kennis over te brengen zodat je hierna zelf verder kan. Door onze jarenlange ervaring in zakelijke profit en nonprofit organisaties, adviseren we veel van onze klanten zowel privé als zakelijk. En zo gaan wij er bij iedere klant met vol enthousiasme voor, om jou een stapje verder te brengen naar wie je wilt zijn!’

 

Over Nathalie 

Nathalie heeft een grote interesse in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en het matchen van persoonlijkheid en uitstraling. Ze werkt ook als business development manager en begeleidt bedrijven en individuen bij het realiseren van veranderingen. Om haar ervaring als imagostylist en coach nog verder te versterken heeft ze een opleiding tot imagostylist en een Post-HBO Professioneel Coach succesvol afgerond. Deze elementen zorgen ervoor dat ze als imagoadviseur sterk is in de begeleiding en je tot verrassende inzichten doet komen.

 

 

Het verhaal achter De Personal Stylist

In 2012 zijn we gestart met De Personal Stylist. Als Sociaal Economen begonnen wij onze loopbaan als trainee en consultant. Het viel ons op dat er veel tijd en aandacht werd besteed aan onze persoonlijke ontwikkeling en onze vaardigheden, maar praten over je uitstraling… Daar was geen aandacht voor. Zonde, want met kleding zeg je al zoveel! Door de jaren heen ontwikkel je je, als persoon en in je functie. Daar hoort een passende uitstraling bij. En zo begon ons avontuur met De Personal Stylist. Nu zo’n vijf jaar later hebben we al zoveel vrouwen mogen versterken, dat geeft energie!

Daarnaast, vinden we uitdagende doelen stellen en je dromen najagen belangrijk. En zo is Karen naar Burundi vertrokken en is ze nu Country Director bij Opportunities Across Africa. Voor De Personal Stylist een tijdelijk gemis, maar ook iets om trots op te zijn.

“Style is a way to say who we are without having to speak”

Karen Noppen & Nathalie Verdoolaege

 

IMG_0235

Ervaring van: Unitas S.R.

"Het was inspirerend om onderling te bekijken wat voor effect kleding heeft"

Meer ervaringen

Ervaring van: Marjolein

"Pas als je jezelf terugziet in de outfits, merk je wat kleding doet met je uitstraling"

Meer ervaringen

Contactgegevens

De Personal Stylist
Nathalie Verdoolaege
info@depersonalstylist.nl
+31 (0)6 48 75 84 11

Direct een afspraak maken:

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake. De Personal Stylist neemt binnen 48 uur contact met je op.